FOTO: ko Sindija Lū, varone no filmas “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus”, pašlaik dara un kā viņa izskatās?

Pēc 23 gadiem kopš filmas iznākšanas, ir neizsīkstoša ziņkāre par Sindiju Lū, ikoniskās lomas no “Grinča”, lai atklātu, kāds ir šodienas izskats un kāda ir viņas aktieristes, Taylor Momsen, pašreizējā dzīve un karjera.

Grinčs” ir populāra amerikāņu komēdija, kas tika izlaista 2000. gadā. Filma ir pamatota uz Dr. Seuss grāmatu “Grinčs, kas noplēsa Ziemassvētkus”, un tajā galveno lomu spēlē Džims Kerijs kā Grinčs.

Stāsts seko zaļajam, briesmīgiem zobiem un niknu noskaņu radījumam, kurš dzīvo uz kalna, tā dēvētajā “pamestajā vietas galā”, tālu no klusās un laimīgās ciemata, kas sauc par Kūkuvilu.

Grinčam ir nepatika pret Ziemassvētkiem un viņš nolēmusi novērst tos no ciemata iedzīvotājiem, izķerot visus dāvanu un Ziemassvētku priekšmetus. Tomēr viens mazs meitenītes stāsts un viņas lēmums par Grinča labo pusi ir spēcīgs brīnums, kas maina viņa sirdi.

Filma ir piepildīta ar humora pilniem mirkļiem, īpatnēju Grinča tēlu un sirdsildīgu vēstījumu par laipnību un ziedojumiem sirds darbiem. Džims Kerijs izceļas savā izrādē kā Grinčs un piedāvā lielisku komēdiju un emocionālus mirkļus. “Grinčs” ir iemīļota filmu klasika, kas ir populāra Ziemassvētku laikā un baudāma visai ģimenei.

Filma “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus” ir ļoti populāra starp daudziem cilvēkiem. Katru gadu tā tiek rādīta televīzijā.

Filmas galvenais varonis ir Grinčs, bet arī mazā meitenīte Sindija Lū spēlē lielu lomu, cenšoties parādīt Grinčam īsto svētku prieku.

Pēc 23 gadiem kopš filmas iznākšanas, ir interesanti uzzināt, kādi ir Sindijas Lū atveidotājas izskats un kas viņa tagad dara?

 

Medijs “Daily Star” ir apkopojis informāciju par to, ko aktrise Teilora Momsena ir paveikusi pēc lomas filmā “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus”.

Teilora Momsena pašlaik ir 30 gadu veca, bet kad viņa piedalījās filmā “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus”, viņai bija tikai septiņi gadi.

 

Daži varbūt atpazīst šo aktrisi kā Dženiju no seriāla “Intrigante”. Turklāt viņa ir piedalījusies arī citās filmās, piemēram, “Spiegu bērni” un “Ansītis un Grietiņa”.

2010. gadā perspektīvā aktrise nolēma atstāt aktiermākslu un veltīt sevi mūziķes karjerai. Pašlaik viņa ir dziedātāja provokatīvajā pankgrupā “The Pretty Reckless”.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment